↑
Bilgi, iletişim ve geri bildirim için
bibliyografya@serka.gov.tr
adresine mail atabilirsiniz.
Social Links |
Anasayfa
Hakkında
SERKA Bibliyografyası Nedir?
Amaç ve Hedefler
Kapsam
SERKA Bibliyografyası Nasıl Hazırlandı?
Sayılarla SERKA Bibliyografyası
Katalog
Alanlar
İller
Türkçe
İngilizce
Ara
Menu
Anasayfa
Hakkında
SERKA Bibliyografyası Nedir?
Amaç ve Hedefler
Kapsam
SERKA Bibliyografyası Nasıl Hazırlandı?
Sayılarla SERKA Bibliyografyası
Katalog
Alanlar
İller
Ara
Türkçe
İngilizce
Gülşen Bayat
Anasayfa
Yazar
Yazar : Gülşen Bayat
Kitap Bölümü
Diğer
2021
A Local Turkish Food: Igdır Taş Köftesi
Gülşen Bayat
Devamını Oku
Makale
Diğer
2020
Kars’ın Yerel Yemekleri ve Yerel Ürünlerin Kars’taki Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanımının Sürdürülebilir Gıda Kapsamında Değerlendirilmesi
Gülşen Bayat
Devamını Oku
Makale
Turizm
2020
Öğretmenlerin Kırsal Turizm Algısı: Iğdır Örneği
Gülşen Bayat
Devamını Oku
Makale
Turizm
2018
Ağrı Dağı'nın Kırsal Turizm Potansiyeli ve Iğdır Halkı'nın Ağrı Dağı İle İlgili Algıları
Gülşen Bayat
Devamını Oku
Kitap Bölümü
Turizm
2018
Rural Tourism Potential of Iğdır
Gülşen Bayat
Devamını Oku
Tez
İktisat
2017
Kişilik Özellikleri İle Tükenmişlik ve İş Doyumu Arasındaki İlişkiler: TRA2 Bölgesindeki Otel İşletmeleri Çalışanları Üzerine Bir Uygulama
Gülşen Bayat
Devamını Oku
Tez
Turizm
2010
Turizmin Yerel Halk Tarafından Algılanması: Iğdır Halkı Üzerine Bir Araştırma
Gülşen Bayat
Devamını Oku
SERKA Bibliyografyası ile ilgili yeniliklerden haberdar olmak için üye olun!
Okudum,
anladım.