Kars Makale Tarih 2020

Kars’ın Yerel Yemekleri ve Yerel Ürünlerin Kars’taki Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanımının Sürdürülebilir Gıda Kapsamında Değerlendirilmesi

  • Kodu: 7257
  • Türkçe İsmi: Kars’ın Yerel Yemekleri ve Yerel Ürünlerin Kars’taki Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanımının Sürdürülebilir Gıda Kapsamında Değerlendirilmesi
  • İlgili Olduğu İl: Kars
  • Türü: Makale
  • Alan / Disiplin: Array
  • Konu: Kars mutfağı
  • Dili: Türkçe
  • Yayın Yılı: 2020
  • Dergi İsmi: Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
  • Cilt No: 4
  • Sayı No: 3
  • Sayfa Aralığı: 2640-2654
  • Anahtar Kelimeler: Kars, yerel yemek, gıda, sürdürülebilirlik
  • Bilgilerin Alındığı Kaynak: Google Scholar
  • Araştırmayı Yapan Kişi: