Makale
Kodu | 7257 |
Türkçe İsmi | Kars’ın Yerel Yemekleri ve Yerel Ürünlerin Kars’taki Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanımının Sürdürülebilir Gıda Kapsamında Değerlendirilmesi |
İlgili Olduğu İl | Kars |
Türü | Makale |
Alan / Disiplin | Array |
Konu | Kars mutfağı |
Dili | Türkçe |
Yayın Yılı | 2020 |
Dergi İsmi | Türk Turizm Araştırmaları Dergisi |
Cilt No | 4 |
Sayı No | 3 |
Sayfa Aralığı | 2640-2654 |
Anahtar Kelimeler | Kars, yerel yemek, gıda, sürdürülebilirlik |
Bilgilerin Alındığı Kaynak | Google Scholar |
Araştırmayı Yapan Kişi | GÖ |