Kars Kitap Tarih 2012

Kars Bölgesi'nde Kaz Kültürü ve Kaz Etinden Yapılan Geleneksel Yemekler

  • Kodu: 812
  • Türkçe İsmi: Kars Bölgesi'nde Kaz Kültürü ve Kaz Etinden Yapılan Geleneksel Yemekler
  • İlgili Olduğu İl: Kars
  • Türü: Kitap
  • Alan / Disiplin: Array
  • Konu: Kars gastronomisi
  • Dili: Türkçe
  • Yayın Yılı: 2012
  • Yayın Yeri: İstanbul
  • Yayınevi: Belli Eğitim Kültür Tarih ve Arkeoloji Araştırma Merkezi Yayını
  • Sayfa Sayısı: 240
  • Anahtar Kelimeler: Kaz eti, Kars, Kaz kültürü, geleneksel yemekler
  • Bilgilerin Alındığı Kaynak: Kafkas Üniversitesi Merkez Kütüphanesi
  • Araştırmayı Yapan Kişi: EK