Kitap Bölümü
Kodu | 4265 |
Türkçe İsmi | Ağrı Dağı Bölgesi Geleneksel Mutfak Kültüründe Unutulmakta Olan Yemekler |
Eserin Orijinal İsmi | The Disappearing Dishes in the Mount Ararat Region's Traditional Cuisine |
İlgili Olduğu İl | Ağrı |
Türü | Kitap Bölümü |
Alan / Disiplin | Array |
Konu | geleneksel mutfak kültürü |
Dili | Türkçe |
Yayın Yılı | 2020 |
Kitap İsmi | V. Uluslararası Ağrı Dağı ve Nuh'un Gemisi Sempozyumu |
Yayın Yeri | Erzurum |
Yayınevi | Zafer Medya |
Sayfa Aralığı | 545-560 |
Anahtar Kelimeler | Ağrı mutfağı, yöresel lezzetler, geleneksel mutfak kültürü |
Bilgilerin Alındığı Kaynak | Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi |
Araştırmayı Yapan Kişi | EK |