Kitap Bölümü
Kodu | 2257 |
Türkçe İsmi | Kağızman Geleneksel Mutfak Kültürü ve Yemekleri |
Eserin Orijinal İsmi | The Traditional Culnary Culture and Food of Kağizman |
İlgili Olduğu İl | Kars |
Türü | Kitap Bölümü |
Alan / Disiplin | Array |
Konu | Kars ilinin yöresel mutfağı |
Dili | Türkçe |
Yayın Yılı | 2013 |
Kitap İsmi | I. Uluslararası Aras Havzası Sempozyumu |
Yayın Yeri | Kars |
Yayınevi | Kars Valiliği |
Sayfa Aralığı | 500-526 |
Anahtar Kelimeler | Kağızman, geleneksel mutfak kültürü, geleneksel yemekler, yöresel mutfak |
Bilgilerin Alındığı Kaynak | I. Uluslararası Aras Havzası Sempozyumu |
Araştırmayı Yapan Kişi | EK |