Kars Kitap Bölümü Tarih 2007

Kafkasya'nın Damak Tadı: Kars Bölgesi'nin Geleneksel Mutfak Kültürü ve Yemekleri

  • Kodu: 2175
  • Türkçe İsmi: Kafkasya'nın Damak Tadı: Kars Bölgesi'nin Geleneksel Mutfak Kültürü ve Yemekleri
  • İlgili Olduğu İl: Kars
  • Türü: Kitap Bölümü
  • Alan / Disiplin: Array
  • Konu: Kars mutfağı
  • Dili: Türkçe
  • Yayın Yılı: 2007
  • Kitap İsmi: Kars 2. Kent Kurultayı: Kafkasya'da Ortak Geleceğimiz
  • Yayın Yeri: İstanbul
  • Yayınevi: Kars Belediyesi
  • Sayfa Aralığı: 355-397
  • Anahtar Kelimeler: Kars ili, geleneksel yemek kültürü, yöresel mutfak, Kafkasya bölgesi
  • Bilgilerin Alındığı Kaynak: İSAM Kütüphanesi
  • Araştırmayı Yapan Kişi: EK